Clientes

Nuestros clientes opinan...

Las clases son muy prácticas, dinámicas, entretenidas y divertidas.  Se adapta a nuestras necesidades, que para nosotros es muy importante. Isabelle explica muy bien los contenidos y con mucha paciencia . Y no se hacen nada pesadas!

Sabina Rubio
Calderería Miat

Tant els intèrprets com els tècnics de so eren realment molt bons. Han vetllat en tot moment per tal que tot funcionés a la perfecció. Tot l'equip està molt content de la seva feina. Tant els africans com els autòctons han quedat plenament satisfets. I per descomptat jo mateixa!

Felicitats per la feina ben feta, tornarem a treballar amb vosaltres, sens dubte.

Laboratorios Salvat

El projecte de traducció simultània fet amb Verbias va resultar perfecte: vam acabar molt, molt contents; van fer un molt bon treball previ, amb 2 reunions per intercanviar material, i uns dies abans de la traducció van venir a muntar tot l’equip de so i la cabina; les dues noies que van venir a fer la interpretació durant la setmana que va durar el projecte, van ser molt bones... brillants!

Rosa Mª Andreu
Catalana Occidente

Trabajamos con Verbias desde hace 3 años. Se trata de una agencia que se ajusta muy bien a las necesidades de nuestra empresa. A destacar, la alta calidad de sus traducciones, su profesionalidad y la rapidez en el servicio tan necesaria en el entorno tan cambiante y fulgurante en el que nos toca competir.

Jokin Garmendia
INDIBA Activ

Venim treballant amb Verbias des de fa temps, ja que necessitem constantment traduccions jurídiques a diferents idiomes. Sempre han fet un molt bon treball i pot ser el més important és que son capaços d’entendre les especificitats i matisos de les traduccions jurídiques. D’altre banda, respecten els curts terminis que els donem, i això ens facilita les coses. En general, puc dir que la feina de Verbias sempre s’adapta a les nostres necessitats, que no son fàcils d’acontentar!

Aquit Legal